Harilik maarjaohakas

17.00
Harilik maarjaohakas sisaldab suures koguses toimeaineid (eriti silümariini), mida kasutatakse edukalt maksakoe õiget toimimist toetava vahendina ja biliaarse sekretsiooni stimuleerimiseks. Maarjaohakas aitab kaitsta maksa alkoholi ja hepatiidi põhjustatavate kahjustuste eest. Uuringute kohaselt vähendab silümariin sapikivide teket. Maarjaohakas on antioksüdant ning kaitseb rakke ja kudesid oksüdatiivse stressi eest. Samuti aitab see säilitada südame tööd ja veresuhkru taset normaalsena.

Koostis: vegetaarne kapsel, hariliku maarjaohaka (Silybum Marianum) standardiseeritud ekstrakt, C-vitamiin (L-askorbiinhape), mikrokristalne tselluloos (mahuaine).

Soovitatav annustamine: 1 kapsel 1–2 korda päevas. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat annust. Tarvitage 4 nädalat ja seejärel jätke 1 nädal vahele.

Säilitamine: Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes ega laske külmuda.

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist.

Kogus: 60 kapslit

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik



Click to order
Made on
Tilda