Spordigeel Celustin

7.50
Taimeekstraktide ja eeterlike õlide kõrge sisaldusega massaažigeel, mis vähendab tselluliidiilminguid. Soojendab lihaseid ja parandab verevarustust, mis kiirendab ainevahetust ja rasvade lagundamist. Toimeained suurendavad naha elastsust. Maksimaalse toime saavutamiseks soovitame liikuda ja võimelda. Eeterlike õlide ja kerge võimlemise koostoime kõrvaldab rasvarakkudest rasva ja aitab siluda nahka.

Kasutamine. Kandke mitu korda päevas neile piirkondadele, kus esineb nn apelsinikoore nahka. Ärge kandke limaskestadele ega lahtistele haavadele. Pärast preparaadi pealekandmist on soovitatav probleemse kehapiirkonnaga teha harjutusi. Segu on tugeva soojendava mõjuga. Looduslikud toimeained võivad olla tugevad allergeenid, seetõttu soovitame enne preparaadi kasutamist teha nahaärrituse testi väikesel pinnal.

Koostis (INCI): Aqua, Glycerin, Juniperus Communis Fruit Oil (Kadakaõli), Carbomer, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil (Kaneliõli), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmariini lehtede õli), Foeniculum Vulgare Fruit Oil (Hariliku apteegitilli õli), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, CI 16185, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Eugenol, D-Limonene, Linalool.

Säilitamine. Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril ja päikese eest kaitstult. Vältige geeli külmumist!

Üldised hoiatused. Kui on teada ülitundlikkus preparaadi mõne koostisosa suhtes, siis ei tohi preparaati kasutada. Topvet preparaate ei ole katsetatud loomadel.

Maht: 100 ml

Tootja: Tšehhi
Click to order
Made on
Tilda