Kreem Manukaga

15.00
Aktiivse kreemi koostises on manuka ja teepuu eeterlikud õlid ning Fucogel®. Manukaõlil on sarnane toime nagu teepuuõlil. Oma erakordsete antibakteriaalsete omaduste tõttu on manukaõli sellest aga tunduvalt (20–30 korda) tõhusam. Fucogel® niisutab optimaalselt nahka ja parandab selle omadusi. Manukat sisaldavate preparaatidega saavutatakse suurepäraseid tulemusi aknele kalduva naha korral.

Kasutamine: Kandke mitu korda päevas probleemsetele piirkondadele. Sobib igat tüüpi naha igapäevaseks hooldamiseks.

Koostis (INCI): Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil (Manuka lehtede õli), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Teepuu lehtede õli), Biosaccharide Gum-1, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Ceteareth-20, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Hüdrogeenitud kastooriõli), Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Linalool, Limonene.

Säilitamine: Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes. Vältige külmumist!

Üldised hoiatused: Kui on teada ülitundlikkus preparaadi mõne koostisosa suhtes, siis ei tohi preparaati kasutada. Dermatoloogiliselt testitud. Originaalretsept.

Kogus: 50 ml

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik
Click to order
Made on
Tilda