Bioloogiliselt aktiivne Raud + vitamiinikompleks (В1, В2, В3, В5, В6, В7, В9, В12 ja С)

18.00
See vitamiinikompleks on mõeldud täiendavaks raua ja vitamiinidega varustamiseks. Raud aitab vähendada väsimust ja kurnatust. C-vitamiin parandab raua imendumist. B-rühma vitamiinid lahustuvad vees ja aitavad kaasa ainevahetuse toimimisele. Koos rauaga mõjuvad B-rühma vitamiinid positiivselt punaste vereliblede ja hemoglobiini moodustumisele. B-rühma vitamiinid aitavad kaasa ka närvisüsteemi ja psüühika normaalsele toimimisele ning vähendavad väsimust ja kurnatust. C-vitamiin ja raud toetavad lisaks immuunsüsteemi normaalset toimimist. Nende toitainetega varustamine on oluline näiteks veeganitele, taimetoitlastele ja sportlastele, aga ka teistele elanikkonna rühmadele vastavalt individuaalsetele vajadustele. Kapsli sisu võib välja puistata ja segada toidu või joogi sisse.

Koostis: tokoferool, tiamiin, riboflaviin, püridoksiinhüdrokloriid, niatsinamiid, foolhape, D-kaltsiumpantotenaat, biotiin, B12-vitamiin, askorbiinhape, raudsulfaatmonohüdraat, maltodekstriin, vegetaarne kapsel, magneesiumstearaat.

Soovitatav annustamine: 1 kapsel päevas.

Säilitamine: Säilitada kuivas kohas temperatuuril kuni 25 °C. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes ega laske külmuda.

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat annust.

Kogus: 60 kapslit

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik


Parim enne: 21.02.2023

Click to order
Made on
Tilda