Massaažigeel Artroregen + Bioloogiliselt aktiivne kaltsium Aquamin

25.00
28.00
Massaažigeel Artroregen
Taimne segu geeli kujul. Sisaldab palju bioloogiliselt aktiivseid aineid, taimeekstrakte ja eeterlike õlisid. Kõik koostises kasutatud taimed kuuluvad järeleproovitud taimede hulka, mille ekstrakte kasutatakse tõhusa toetava vahendina liigeste piirkonna naha masseerimisel. Preparaati võib kasutada ka liigeste taastumise kiirendamiseks suure kehalise koormuse korral.

Bioloogiliselt aktiivne kaltsium Aquamin
Aquamin on kaltsineerunud merevetikatest saadav paljusid mineraalaineid sisaldav koostisosa. Punaseid vetikaid saadakse Põhja-Atlandi puhastest vetest.
Aquamin sisaldab palju kaltsiumi, magneesiumi, seleeni, tsinki ja veel 70 mineraalainet. Nende ainete koostoime ja kõrge biosaadavus muudavad Aquamini ainulaadseks bioaktiivseks kompleksiks. See on soovitatav osteoporoosi korral, luude ja hammaste omaduste, sh tugevuse parandamiseks, lihaste tööle kaasa aitamiseks ja seedetrakti toimimise toetamiseks. Toidulisand sobib aktiivsetele sportlastele ja ka kiiresti kasvavatele lastele.
Tänu taimsele päritolule sobib see ka taimetoitlastele, veeganitele, makrobiootilise ja mahetoidu sõpradele. Kapsli sisu võib välja puistata ja segada toidu või joogi sisse.
Click to order
Made on
Tilda