Bioloogiliselt aktiivne MAGNEESIUM - Aquamin Mg

18.00
Magneesium Aquamin saadakse Iiri mere puhastest vetest. See on kõige tõhusam ja optimaalselt omistatav magneesiumi vorm (hüdroksiid ja tsitraat). See on naturaalne, bioloogiliselt aktiivne orgaanilise päritolu magneesium. Peale magneesiumi, Aquamin Mg sisaldab veel 70 makro-, ja mikroelemente. Magneesium osaleb rohkem kui 300 ainevahetuse protsessides organismis. Magneesiumi puudujääk tekitab krampe, väsimust, kurnatust, depressiooni. Magneesium soodustab õiget seedimist, see on tähtis hammaste, luude ja küünte tervisele. See on sobiv lisand aktiivsetele sportlastele, see suurendab töövõimekust ja jõudu. Sobib kõigile, kes on stressi (nii lühi- kui ka pikaajalise) mõju all. Magneesium parandab mälu ja õppevõimekust. Magneesium aitab saavutada kvaliteetset ja täiuslikku und.

Tänu oma taimsele päritolule see sobib samuti ka vegetariaanidele, veganitele, makrobiotikutele ja BIO-toidu pooldajatele. Kapsli sisu saab välja puistata ning segada söögi või joogiga.

Koostis: Magneesiumi hüdroksiid, vegetaarne kapsel.

Soovituslik annustamine: 1 kapsli kaupa 1-3 korda päevas. Profülaktika eesmärgil soovitakse tarvitada

1 kapslel päevas, terapeutilistel eesmärkidel - 2-3 kapsli kaupa päevas. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat annust.

Säilitamine: Säilitada kuivas kohas toatemperatuuril. Hoida otsese päikesekiirguse eest. Hoida külma eest!

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist toitumist.

Kogus: 60 kapslit

Päritolumaa: Suurbritannia
Click to order
Made on
Tilda