Immuno Premium - immuunsüsteemi toeks (eliksiir)

25.00
Originaalne IMMUNO PREMIUM valem ühendab endas taimede ekstrakte, beeta-glükaani, mikroelemente ja vitamiine, mis toetavad immuunsüsteemi. Funktsioneeriv immuunsüsteem on vajalik täiusliku elu kvaliteedi tagamiseks.

Tegevainete omadused:

Punane siilkübar on antioksüdant, mis soodustab normaalsele immuun-ja respiratoorsele süsteemide funktsioneerimisele ning normaalsele kuuseteede funktsioonile.

Astelpaju toetab loomulikke organismi kaitsejõude, soodustab normaalsele seedimisele ning südame-veresoonkonna toimimisele. Alandab väsimust, tõstab energiat ja toonust.

Granaatõun soodustab normaalsele immuunsüsteemi toimimisele ning rakkude kaitsele oksüdatiivsest stressist.

Must leeder kasutatakse immuunsüsteemi toeks, see soodustab normaalsele hingamis- ning südame-ja veresoonkonna süsteemide normaalsele toimimisele. See soodustab puhastumisele ning vee väljaviimisele organismist.

Pärn aitab köha korral, toetab hingamissüsteemi ja seedimise normaalseks toimimiseks.

Kibuvits on sobiv lisand normaalseks hingamissüsteemi, seedimise ning kusepõie ja neerude toimimiseks.

Beeta-glükaan (serviku ekstrakt) soodustab normaalsele immuunsüsteemi toimimisele. Kasutatakse väsimuse ja kurnatuse taseme alandamiseks. Beeta-glükaan samuti aitab toetada normaalset ülemishingamisteede funktsiooni.

B-rühma vitamiinid soodustavad normaalsele immuunsüsteemi toimimisele. Need samuti soodustavad normaalsele närvisüsteemi, vaimse tegevuse toimimisele ning soodustavad väsimuse ja kurnatuse alandamisele. Neid kasutatakse normaalseks naha seisundi ning limaskesta toeks.

Tsink soodustab normaalsele immuunsüsteemi toimimisele.

Raud soodustab normaalsele immuunsüsteemi toimimisele. See soodustab väsimuse ja kurnatuse vähendamisele, normaalsele erütrotsüütide ja hemoglobiini valmistust.

Koostis: Glükoosi-fruktoosisiirup, Punase siilkübara 10% vedelik ekstrakt, Astelpaju (Hippophae Rhamnoides) 10% vedelik estrakt, Granaatõuna (Punica granatum) 10% vedelik ekstrakt, Musta leedri (Sambucus nigra) 10% vedelik ekstrakt, Pärna (Tilia Cordata) 10% vedelik ekstrakt, kibuvitsa viljade (Rosa canina) 10% vedelik ekstrakt, Beeta-glükaan, B1-vitamiin - Tiamiin, B2-vitamiin - Riboflaviin, B3-vitamiin - Nikotiinhape, B5-vitamiin - Pantoteenhape, B6-vitamiin - Püridoksiin, B9-vitamiin - Foolhape, B12-vitamiin - Tsüanokobalamiin, H-vitamiin - D-Biotiin, Tsink - tsink tsitraat, E-vitamiin - Tokoferool, C-vitamiin - (L-askorbiinhape), Kaaliumi sorbaat - säilitusaine (E 202), Raua sulfaadi monohüdraat.

Soovitatav annustamine: 5 ml 3 korda päevas inimestele kehakaaluga ≈75 kg. Maksimaalseks efektiks on vaja tarvitada kursusega 3 nädala jooksul ning seejärel katkestada tarvitamist 1 nädala jooksul. Vajadusel kursust saab korrata paar korda aastas. Enne tarvitamist tuleb loksutada.

Säilitamine: Säilitada kuivas kohas toatemperatuuril. Hoida otsese päikesekiirguse eest. Hoida külma eest!

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist toitumist.

Kogus: 500 ml

Päritolumaa : Tšehhi Vabariik
Click to order
Made on
Tilda