Kaneeligeel

10.00
Geelis sisalduv kaneeli eeterlik õli tekitab naha lokaalset soojenemist ja veresoonte laienemist ning toetab nii rasva lagundamist naha all. Sobib kasutamiseks eelkõige tselluliidiga kehaosadel. Pärast massaaži on soovitatav teha nende kehaosadega
harjutusi, mis tugevdab kaneeli eeterliku õli toimet ja kiirendab rasva lagundamist.

Kasutamine. Kandke mitu korda päevas õrnalt vajalikele kohtadele. Kandke peale 5–10 minutit enne füüsilist koormust. Toime tugevdamiseks võib geeli hoolikalt sisse hõõruda. Vältige limaskestadele sattumist! Kaneeligeel tekitab lokaalset punetust; see on normaalne reaktsioon, mille pärast ei ole põhjust muretseda.

Koostis (INCI): Aqua, Glycerin, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil (Kaneeliõli), Carbomer, Alcohol denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, CI 16185, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Eugenol, D- Limonene, Linalool.

Säilitamine. Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikese käes. Vältige geeli külmumist! Võimalik sade ei tähenda preparaadi kõlbmatust.

Üldised hoiatused. Kui on teada ülitundlikkus preparaadi mõne koostisosa suhtes, siis ei tohi seda kasutada. Vältida limaskestadele ja lahtistele haavadele sattumist! Dermatoloogiliselt testitud. Topvet tooteid pole loomadel katsetatud. Originaalretsept. Alla 3-aastastele lastele keelatud.

Maht: 250 ml

Tootja: Tšehhi

Kõlblik kuni: 12.11.2022

Click to order
Made on
Tilda