Looduslik Astaksantiin – tugevaim antioksüdant (12 Mg)

45.00
Astaksantiin on kõige tugevam praegu teadaolev looduslik antioksüdant, mis lagundab aktiivselt vabu radikaale. Vabad radikaalid põhjustavad paljusid raskeid haigusi. Juba 12 mg astaksantiini tarvitamine päevas vähendab terve rea tsivilisatsioonihaiguste ohtu. Astaksantiin mõjub väga mitmekülgselt – see aeglustab vananemist, tugevdab aju, parandab naha omadusi ja nägemisteravust, aitab vähendada II tüüpi diabeedi tekkimise ohtu, mõjub põletikuvastaselt ning parandab immuunsust ja meeste viljakust. Astaksantiin on ka sportlastele sobiv toidulisand. See aitab suurendada vastupidavust ja jõudu, annab energiat ja vähendab väsimust.

Astaksantiin on karotenoidide hulka kuuluv punane toiduvärv, mida saadakse magevees elavatest mikrovetikatest Haematococcus Pluvialis. Vetikad toodavad seda värvainet kaitseks tugeva UV-kiirguse (oksüdatiivse stressi) eest.

Astaksantiini tõhusus on tõestatud terve rea erialaste uuringute ja kliiniliste katsetega.

Koostis:
kapsli sisu – Astaksantiin, taimeõli,  želatiinkapsel – želatiin, glütseriin, toiduvärv punane raudoksiid

Soovitatav annustamine: 1 kapsel päevas koos toiduga. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat annust.

Säilitamine: Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes ega laske külmuda.

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist.

Kogus: 60 kapslit

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik

Click to order
Made on
Tilda