Bioloogiliselt aktiivne Kaltsium - Aquamin

18.00
Aquamin on kaltsineerunud merevetikatest saadav paljusid mineraalaineid sisaldav koostisosa. Punaseid vetikaid saadakse Põhja-Atlandi puhastest vetest.

Aquamin sisaldab palju kaltsiumi, magneesiumi, seleeni, tsinki ja veel 70 mineraalainet. Nende ainete koostoime ja kõrge biosaadavus muudavad Aquamini ainulaadseks bioaktiivseks kompleksiks. See on soovitatav osteoporoosi korral, luude ja hammaste omaduste, sh tugevuse parandamiseks, lihaste tööle kaasa aitamiseks ja seedetrakti toimimise toetamiseks. Toidulisand sobib aktiivsetele sportlastele ja ka kiiresti kasvavatele lastele.

Tänu taimsele päritolule sobib see ka taimetoitlastele, veeganitele, makrobiootilise ja mahetoidu sõpradele. Kapsli sisu võib välja puistata ja segada toidu või joogi sisse.

Koostis: Aquamin merevetikatest Lithothamnion sp. (kaltsiumi looduslik allikas – kaltsiumkarbonaat, magneesiumi looduslik allikas – magneesiumhüdroksiid), vegetaarne kapsel

Soovitatav annustamine: 1–2 kapslit 1–2 korda päevas. Profülaktilisel tarvitamisel soovitame võtta 1 kapsli päevas, terapeutilisel tarvitamisel kuni 4 kapslit päevas.

Säilitamine: Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes ega laske külmuda.

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat annust.

Kogus: 60 kapslit

Päritolumaa: Suurbritannia
Click to order
Made on
Tilda