Komplekt näole ja kehale Nr. 9

38.50
41.50
Jalasprei Mycofoot
Mycofoot sprei sisaldab suures kontsentratsioonis tõhusaid mikroobidevastaseid aineid manuka- ja teepuuõlist. Pihustatav vahend vähendab märkimisväärselt jalgade ebameeldivat lõhna nende tugeva higistamise korral või õhku mitte läbilaskvast materjalist jalatsite kandmisel. Soovitatakse kasutada jalgade hügieeniks neil, kellel esineb sageli mükoose.

Jojoobaõli
Jojoobipõõsa seemnetest saadud vaha nimetatakse rahvasuus jojoobiõliks. See sarnaneb oma koostise poolest rasvaga, mida toodab loomulikul viisil nahk. Selle toime nahale on täiesti ainulaadne ja loomulik. Imendub erakordselt hästi ega jäta seetõttu rasvast tunnet. Toidab ja taastab nahka. Jojoob aitab reguleerida naha niiskusetaset ning muudab kuiva, tundliku ja ärritunud naha taas normaalseks. Sobib igale nahatüübile ja vanuserühmale. Jojoobiõli aitab psoriaasi vastu.

Bioloogiliselt aktiivne kätekreem
Bioaktiivnivne taastav kätekreem täidab mitte ainult barjääri funktsiooni, vaid see kaitseb aktiivselt ka väliskeskkonna mõjude eest. Kreemi rikkalik koostis koos intensiivselt hooldavate koostisosadega nagu argaaniaõlimakadaamiaõli ja sheavõi - suurepäraselt pehmendavad Teie käte nahka, pantenool jallantoiin aitavad nahka taastada ja taaselustada ning saialillideastelpajurosmariini ja mesilaspiima ekstraktid aitavad leevendada naha vananemise märke käte peal ja säilitada noorema välimuse.
Click to order
Made on
Tilda