Jojobaõli

17.00
Jojoobipõõsa seemnetest saadud vaha nimetatakse rahvasuus jojoobiõliks. See sarnaneb oma koostise poolest rasvaga, mida toodab loomulikul viisil nahk. Selle toime nahale on täiesti ainulaadne ja loomulik. Imendub erakordselt hästi ega jäta seetõttu rasvast tunnet. Toidab ja taastab nahka. Jojoob aitab reguleerida naha niiskusetaset ning muudab kuiva, tundliku ja ärritunud naha taas normaalseks. Sobib igale nahatüübile ja vanuserühmale. Jojoobiõli aitab psoriaasi vastu.

Kasutamine. Kuiva, tundliku ja ärritunud naha regulaarseks hooldamiseks. Õli imendub aktiivselt, ei ärrita ega jäta rasvast tunnet. See kvaliteetne ja mitteärritav õli sobib väga hästi laste naha hooldamiseks. Jojoobiõli võib kasutada ka juuksemaskina. Kandke igal hommikul ja õhtul puhastatud nahale.

Koostis (INCI): Simmondsia Chinensis Seed (Jojoba Oil - Jojobaõli), Tocopheryl Acetate. Ei sisalda säilitusaineid.

Säilitamine. Kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge hoidke otsese päikese käes. Vältige õli külmumist! Võimalik sade ei tähenda preparaadi kõlbmatust. Üldised hoiatused. Kui on teada ülitundlikkus preparaadi mõne koostisosa suhtes, siis ei tohi seda kasutada. Vältida limaskestadele ja lahtistele haavadele sattumist! Dermatoloogiliselt testitud. Topvet tooteid pole loomadel katsetatud. Originaalretsept.

Kogus: 100 ml

Tootja: Tšehhi
Click to order
Made on
Tilda