Eliitsete õlide duett nr.1

29.00
31.00
Jojobaõli
Jojoobipõõsa seemnetest saadud vaha nimetatakse rahvasuus jojoobiõliks. See sarnaneb oma koostise poolest rasvaga, mida toodab loomulikul viisil nahk. Selle toime nahale on täiesti ainulaadne ja loomulik. Imendub erakordselt hästi ega jäta seetõttu rasvast tunnet. Toidab ja taastab nahka. Jojoob aitab reguleerida naha niiskusetaset ning muudab kuiva, tundliku ja ärritunud naha taas normaalseks. Sobib igale nahatüübile ja vanuserühmale. Jojoobiõli aitab psoriaasi vastu.

Kanepiõli
100% regenereeriv kanepiõli - näole ja kehale

Kanepiõli on tõhus nahahooldustoode eksematoosse naha hooldamiseks. See imendub kiiresti, ei põhjusta ärritust ega jäta rasvatunnet. Õli suurendab keramiidide sisaldust nahas ja parandab seeläbi selle loomulikku barjäärifunktsiooni, niisutab ja taastab. Õli muudab naha elastseks, siledaks ja kindlaks.

Kanepi naha ainulaadse mõju taga seisab gamma-linoleenhape (kuni 73%), mis kaitseb nahka kuivamise eest, takistab kortsude teket ja aeglustab vananemisprotsessi. Kanepiõli aitab vähendada nahapõletikku ja sobib kuiva naha jaoks ning nahale mis puutub igapäevaselt kokku keskkonnastressiga.
Click to order
Made on
Tilda