Kaltsium + Magneesium Aquamin komplekt

32.00
36.00
Bioloogiliselt aktiivne Kaltsium - Aquamin
Aquamin on kaltsineerunud merevetikatest saadav paljusid mineraalaineid sisaldav koostisosa. Punaseid vetikaid saadakse Põhja-Atlandi puhastest vetest.

Aquamin sisaldab palju kaltsiumi, magneesiumi, seleeni, tsinki ja veel 70 mineraalainet. Nende ainete koostoime ja kõrge biosaadavus muudavad Aquamini ainulaadseks bioaktiivseks kompleksiks. See on soovitatav osteoporoosi korral, luude ja hammaste omaduste, sh tugevuse parandamiseks, lihaste tööle kaasa aitamiseks ja seedetrakti toimimise toetamiseks. Toidulisand sobib aktiivsetele sportlastele ja ka kiiresti kasvavatele lastele.

Tänu taimsele päritolule sobib see ka taimetoitlastele, veeganitele, makrobiootilise ja mahetoidu sõpradele. Kapsli sisu võib välja puistata ja segada toidu või joogi sisse.

Bioloogiliselt aktiivne MAGNEESIUM - Aquamin Mg
Magneesium Aquamin saadakse Iiri mere puhastest vetest. See on kõige tõhusam ja optimaalselt omistatav magneesiumi vorm (hüdroksiid ja tsitraat). See on naturaalne, bioloogiliselt aktiivne orgaanilise päritolu magneesium. Peale magneesiumi, Aquamin Mg sisaldab veel 70 makro-, ja mikroelemente. Magneesium osaleb rohkem kui 300 ainevahetuse protsessides organismis. Magneesiumi puudujääk tekitab krampe, väsimust, kurnatust, depressiooni. Magneesium soodustab õiget seedimist, see on tähtis hammaste, luude ja küünte tervisele. See on sobiv lisand aktiivsetele sportlastele, see suurendab töövõimekust ja jõudu. Sobib kõigile, kes on stressi (nii lühi- kui ka pikaajalise) mõju all. Magneesium parandab mälu ja õppevõimekust. Magneesium aitab saavutada kvaliteetset ja täiuslikku und.

Tänu oma taimsele päritolule see sobib samuti ka vegetariaanidele, veganitele, makrobiotikutele ja BIO-toidu pooldajatele. Kapsli sisu saab välja puistata ning segada söögi või joogiga.
Click to order
Made on
Tilda