Kollageen Premium

30.00
Kollageen on kõige levinum valk inimese organismis. See on vajalik rakkude, kudede, lihaste, liigeste, luude, elundite, veresoonte ja naha õigeks toimimiseks. Alates 35. eluaastast kollageeni tootmine organismis aeglustub. MERE KOLLAGEEN PREMIUM on kõige sobilikum toidulisand iluduseks ja terviseks. See säilitab naha noorena, mõjutab selle elastsuse, tugevuse ja niiskuse peale. Kollageen täieneb teiste unikaalsete tegevainetega (MSM, hüaluroonhape, naturaalne C-vitamiin, B5-vitamiin, tsink, biotiin), mis toetavad kollageeni toimet ning osutavad mõju juuste ja küünte kvaliteedile ja kasvule. Selle vahendi suureks eeliseks on selle värske ja meeldiv maitse ilma kalalõhnata.

Koostis: Kollageen*, Metüülsulfonüülmetaan, Atseroola (Malphigia emarginata) vilja stand. estrakt (C-vitamiin 17 %), Hüaluroonhape, B5-vitamiin – Pantoteenhape, Tsink – tsink tsitraat, Vitamiin H–D-Biotiin, Sidrunhape, Suklaroos
*Allergeen

Soovitatav annustamine: Segada 6,5 grammi (teelusikatäis) 200 ml vees kord päevas ning juua.

Säilitamine: Säilitada kuivas kohas toatemperatuuril. Hoida otsese päikesekiirguse eest. Hoida külma eest!

Üldised hoiatused: Toidulisand. Mitte ületada soovitatavat annust. Suurendades päevaannust ei teki riski tervisele. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas! Ei asenda mitmekesist toitumist. Igasugune hägusus pole probleem.

Kogus: 137g

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik
Click to order
Made on
Tilda