Profimassaažiõli Lymforegen

9.00
Bioloogiliselt aktiivsete ainete ja eeterlike õlide segu õli kujul lümfimassaaži jaoks. Massaaž Lymforegen õliga kiirendab taastumist pärast suurt füüsilist koormust, vähendab turset ja sobib „raskete jalgade" sündroomi korral.

Kasutamine. Sobib igale nahatüübile. Kandke piisav kogus otse nahale. Õli ei imendu peaaegu üldse, mistõttu see sobib pikaks taastavaks, lõdvestavaks ja spordimassaažiks. Võib kombineerida taimeteega Lymforegen.

Koostis (INCI): Paraffinum Liquidum, Juniperus Communis Fruit Oil (Kadakaõli), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Sinise eukalüpti lehtede õli), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmariini lehtede õli), Citrus Limon Peel Oil (Sidruniõli), Tocopheryl Acetate, Mentha Piperita Oil (Piparmündiõli), D-Limonene. Ei sisalda säilitusaineid.

Säilitamine. Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikese käes. Vältige õli külmumist. Võimalik sade ei tähenda toote kõlbmatust.

Üldised hoiatused. Kui on teada ülitundlikkus preparaadi mõne koostisosa suhtes, siis ei tohi seda kasutada. Vältida limaskestadele ja lahtistele haavadele sattumist!

Dermatoloogiliselt testitud. Topvet tooteid pole loomadel katsetatud. Originaalretsept. Alla 3-aastastele lastele keelatud.

Maht: 200 ml

Tootja: Tšehhi
Click to order
Made on
Tilda