Depressioon – Taimesegu

18.00
Taimekompleks on mõeldud vaimse ja psüühilise heaolu toetamiseks. Sisaldab rikkalikult vitamiine, mineraalaineid ja muid väärtuslikke aineid, mida soovitatakse närvilisuse ja depressiooni korral. Taimed tõstavad serotoniini taset, mis mõjub positiivselt depressiooni korral. Parandab vaimset heaolu ja mälu.

Koostis: baikali tihasheina (Scutelaria baicalensis) standardiseeritud ekstrakt, liht-naistepuna (Hypericum Perforatum) ürt, mugulkressi (Lepidium meyenii) standardiseeritud ekstrakt, lagritsa-magusjuure (Glycyrrhiza glabra) standardiseeritud ekstrakt, roosilõhnalise kuldjuure (Rhodiola Rosea) juur, hariliku palderjani (Valeriana officinalis) standardiseeritud ekstrakt, hõlmikpuu (Ginkgo biloba) standardiseeritud ekstrakt, hariliku eleuterokoki (Eleuterococcus senticosus) juur, magneesiumi stearaat (täitaine), vegetaarne kapsel

Soovitatav annustamine: 1–2 kapslit päevas. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat annust.

Säilitamine: Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes ega laske külmuda.

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist.

Kogus: 60 kapslit

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik






Click to order
Made on
Tilda