Uni Premium - rahulikuks ja täiuslikuks uneks (eliksiir)

25.00
Originaalne UNI PREMIUM valem ühendab endas taimede ekstrakte, milliseid kasutatakse rahulikuks ja täiuslikuks uniks. Kvaliteetne uni on vajalik täiusliku elukvaliteedi saavutamiseks.

Tegevainete omadused:

Sidrunmeliss soodustab kognitiivse funktsiooni ja vaimse tervise normaliseerimisele. Soodustab heale tujule ja lõdvestuseks. Soovitatakse unihäirete korral. Soodustab normaalsele seedimisele. See toetab veresoonkonna süsteemi normaalset tööd ning hormonaalset fooni.

Pärn soodustab normaalsele hingamissüsteemi ja seedimise tööle.

Goji marjad on laiali kasutatud adaptogeen ning see mitmekülgselt osutab positiivset mõju inimese organismile. Hiina rahvameditsiinis neid kasutatakse nagu pikaealisuse retsept. Goju marjad - bioloogiliselt aktiivsete ainete lõpmatu allikas.

Harilik palderjan soodustab rahulikule ja küllastanud unile ning närvisüsteemi normaalsele toimimisele (kognitiivsed funktsioonid). Soovitatakse lõdvestamiseks erutusel, häiretundel ning närvilisusel. See toetab südame-veresoonkonnasüsteemi tööd ning reguleerib arteriaalset rõhku. Toetab normaalset seedimist.

Harilik humal on antioksüdant, mis soodustab närvisüsteemi normaalsele toimimisele, lõdvestamisele ning heale unile. Omab rahustavat toimet ning soodustab komfordile menopausi ajal.

Koostis: Glükoosi-fruktoosisiirup, Sidrunmelissi 10% vedelik ekstrakt (Melissa Officinalis), Pärna 10% vedelik ekstrakt (Tilia Cordata), Goji marjade ekstrakt, Hariliku palderjani ekstrakt (Valeriana officinalis), Hariliku humala ekstrakt (Humulus lupulus), Kaaliumi sorbaat - säilitusaine (E 202), C-Vitamiin - (L-askorbiinhape).

Soovitatav annustamine: 15-30 ml 30 minutit enne kavandatavat uni. Toode ei tekita harjumist, seda saab kasutada pikaajaliselt. Enne tarvitamist on vaja loksutada.

Säilitamine: Säilitada kuivas kohas toatemperatuuril. Hoida otsese päikesekiirguse eest. Hoida külma eest!

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist toitumist.

Kogus: 500 ml

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik
Click to order
Made on
Tilda