Lymforegen Premium - abi lümfisüsteemile (eliksiir)

25.00
Originaalne LYMFOREGEN PREMIUM valem ühendab endas taimede ekstrakte. See taimekompleks toetab lümfisüsteemi normaalset toimimist, optimaalset vee väljaviimist organismist ning aitab raskete jalgade sündroomil. Õigesti toimiv lümfisüsteem on oluline näitaja inimese elu terviseks ja kvaliteediks.

Tegevainete omadused:

Ingver on traditsiooniline idamaine taim, mida paljud ravitsejate põlvkonnad kasutasid selle seedetraktile positiivse mõju tõttu. Soodustab normaalsele veresuhkru tasemele, toetab süsivesiku-ainevahetust. Osaleb põletikuliste reaktsioonide kontrollis.

Võilill toetab urogenitaalsüsteemi süsteemi normaalset toimimist. See soodustab organismi detoksikatsioonile. Soodustab maksa normaalset funktsiooni. See mõjub süsivesiku-ainevahetusele, soodustades kõhnumisele.

Kõrvenõges soodustab vee väljaviimisele organismist, neerude normaalsele toimimisele. Sobib raskete jalgade sündroomil. See soodustab normaalsele soonkonna ja südame-veresoonkonna süsteemide toimimisele.

Punane siilkübar toetab kuseteede õiget toimimist. See on võimas antioksüdant.

Koostis: Glükoosi-fruktoosisiirup, Ingveri juure 10% vedelik ekstrakt (Zingiber officinalis), Võilille lehtede ja juurte 10% vedelik ekstrakt (Taraxacum officinale), Kõrvenõgese lehtede 10% vedelik ekstrakt (Urtica dioica), Punase siilkübara 10% vedelik ekstrakt, Kaaliumi sorbaat - säilitusaine (E 202), C-Vitamiin - (L-askorbiinhape).

Soovitatav annustamine: 5 ml 3 korda päevas inimestele kehakaaluga ≈75 kg. Enne tarvitamist tuleb loksutada.

Säilitamine: Säilitada kuivas kohas toatemperatuuril. Hoida otsese päikesekiirguse eest. Hoida külma eest!

Üldised hoiatused: Toidulisand. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Ei asenda mitmekesist toitumist.

Kogus: 500 ml

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik
Click to order
Made on
Tilda