Komplekt immuunsüsteemile nr 1

37.00
42.00
Immuno Premium - immuunsüsteemi toeks
Originaalne IMMUNO PREMIUM valem ühendab endas taimede ekstrakte, beeta-glükaani, mikroelemente ja vitamiine, mis toetavad immuunsüsteemi. Funktsioneeriv immuunsüsteem on vajalik täiusliku elu kvaliteedi tagamiseks.

Tegevainete omadused:
Punane siilkübar on antioksüdant, mis soodustab normaalsele immuun-ja respiratoorsele süsteemide funktsioneerimisele ning normaalsele kuuseteede funktsioonile.

Astelpaju toetab loomulikke organismi kaitsejõude, soodustab normaalsele seedimisele ning südame-veresoonkonna toimimisele. Alandab väsimust, tõstab energiat ja toonust.

Granaatõun soodustab normaalsele immuunsüsteemi toimimisele ning rakkude kaitsele oksüdatiivsest stressist.

Must leeder kasutatakse immuunsüsteemi toeks, see soodustab normaalsele hingamis- ning südame-ja veresoonkonna süsteemide normaalsele toimimisele. See soodustab puhastumisele ning vee väljaviimisele organismist.

Pärn aitab köha korral, toetab hingamissüsteemi ja seedimise normaalseks toimimiseks.

Kibuvits on sobiv lisand normaalseks hingamissüsteemi, seedimise ning kusepõie ja neerude toimimiseks.

Beeta-glükaan (serviku ekstrakt) soodustab normaalsele immuunsüsteemi toimimisele. Kasutatakse väsimuse ja kurnatuse taseme alandamiseks. Beeta-glükaan samuti aitab toetada normaalset ülemishingamisteede funktsiooni.

B-rühma vitamiinid soodustavad normaalsele immuunsüsteemi toimimisele. Need samuti soodustavad normaalsele närvisüsteemi, vaimse tegevuse toimimisele ning soodustavad väsimuse ja kurnatuse alandamisele. Neid kasutatakse normaalseks naha seisundi ning limaskesta toeks.

Tsink soodustab normaalsele immuunsüsteemi toimimisele.

Raud soodustab normaalsele immuunsüsteemi toimimisele. See soodustab väsimuse ja kurnatuse vähendamisele, normaalsele erütrotsüütide ja hemoglobiini valmistust.

Beeta-D-glükaan
Beetaglükaan on elusast austerservikust saadav polüsahhariid. Beetaglükaan suudab toetada ja reguleerida organismi kaitsereaktsioone. Ühtlasi on see tugev antioksüdant. See vähendab üldist kurnatust ja väsimust. Tõestatud on selle võime parandada kolesterooli ja veresuhkru taset. Kiirendab paranemist pärast vigastusi, operatsioone ja ka keemiaravi. Kliiniliste katsete käigus uuritakse ka beetaglükaani toimet vähktõve vastu.
Click to order
Made on
Tilda