Jalavaht – higine nahk

16.00
Babassuõli, mandliõli, pantenool, uurea

Soolavaba

Suure toimeainete – uurea, pantenooli ja luksuslike õlide – sisaldusega aktiivne vaht stimuleerib loomulikul viisil naha taastumist. Toode on mõeldud jalgade kuiva, sarvestunud, pragunenud ja vigastatud naha intensiivseks taastamiseks. Uurea niisutab ja pehmendab oluliselt sarvestunud ja rikutud nahka. Pantenool taastab intensiivselt nahka. Babassu- ja mandliõlid suurepäraselt toidavad nahka. Jalgade nahk on pärast hooldamist pehme, tugev ja täielikult niisutatud.

Kasutamine: Vaht on mõeldud liigselt higistava nahahoolduseks. Kandke korraga peale umbes teelusikatäis vahendit. Vahtu on väga kerge peale kanda, see imendub kiiresti ega ärrita.

Koostis (INCI): Aqua, Urea, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Sweet almond Amphoacetate, Panthenol, Babassu Oil Glycereth-8 Esters (Babassuõli), Glycerin, Polysorbate 80, Phenethyl Alcohol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alcohol Denat.


Säilitamine: Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes. Vältige külmumist!

Üldised hoiatused: Kui on teada ülitundlikkus preparaadi mõne koostisosa suhtes, siis ei tohi preparaati kasutada. Mitte kasutada alla 3-aastastel lastel. Dermatoloogiliselt testitud. Originaalretsept.

Tootja: Tšehhi Vabariik

Preparaat on välja töötatud koostöös Brnos asuva ravipediküüri salongiga Nohy v nebi – www.nohyvnebi.cz.

Kogus: 200 ml

Click to order
Made on
Tilda