Manukaga jalavaht

18.00
Babassuõli, kanepiõli, pantenool, uurea, manuka

Soolavaba

Suure toimeainete – uurea, pantenooli, luksuslike õlide ja manuka – sisaldusega aktiivne vaht stimuleerib loomulikul viisil naha taastumist. Vaht on mõeldud jalgade kuiva, mõhnalise (konnasilmad), pragunenud ja vigastatud naha intensiivseks taastamiseks. Uurea niisutab ja pehmendab oluliselt mõhnalist ja rikutud nahka. Pantenool taastab intensiivselt nahka. Babassuõli suurepäraselt toidab nahka. Kanepiõli hoiab nahka elastse, pehme ja siledana. Manuka on eeterlik õli, mida saadakse manuka põõsast, omab toetavat efekti nahaterviseks. Jalgade nahk on pärast hooldamist pehme, tugev ja täielikult niisutatud.

Koostis (INCI): Aqua, Urea, Panthenol, PEG-12 Dimethicone, Babassu Oil Glycereth-8 Esters (Babassuõli), Glycerin, Sodium Sweetalmondamphoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters (Kanepiõli), Polysorbate 80, Alcohol Denat., Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil (Manuka õli), Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum

Kasutamine: Vaht on mõeldud jalanahahoolduseks. Kandke korraga peale umbes teelusikatäis vahendit. Vahtu on väga kerge peale kanda, see imendub kiiresti ega ärrita.

Säilitamine: Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes. Vältige külmumist!

Üldised hoiatused: Kui on teada ülitundlikkus preparaadi mõne koostisosa suhtes, siis ei tohi preparaati kasutada. Mitte kasutada alla 3-aastastel lastel. Dermatoloogiliselt testitud. Originaalretsept.

Tootja: Tšehhi Vabariik

Kogus: 200 ml
Click to order
Made on
Tilda