Kõhnumise komplekt Nr.1

28.00
30.00
Spirulina
Spirulina on antioksüdant, mis kaitseb keha oksüdatiivse stressi eest. Toetab normaalset immuunsüsteemi toimimist ja veresuhkru taset. Annab elujõudu. Spirulina sisaldab suures koguses klorofülli, mis aitab vähendada ebameeldivat suulõhna. Tegu on olulise mineraalainete, vitamiinide, rasvhapete ja valkude allikaga, mistõttu see sobib tarvitamiseks dieedi pidamisel kaalu langetamiseks.

Spordigeel Celustin
Taimeekstraktide ja eeterlike õlide kõrge sisaldusega massaažigeel, mis vähendab tselluliidiilminguid. Soojendab lihaseid ja parandab verevarustust, mis kiirendab ainevahetust ja rasvade lagundamist. Toimeained suurendavad naha elastsust. Maksimaalse toime saavutamiseks soovitame liikuda ja võimelda. Eeterlike õlide ja kerge võimlemise koostoime kõrvaldab rasvarakkudest rasva ja aitab siluda nahka.

Taimeteesegu Celustin
Tee Celustin on segu seitse liiki taimedest. Sisaldab rikkalikult antioksüdante, antotsüaane ja teisi toimeaineid. Toetab veenivere ringlust. Paremate tulemuste saavutamiseks tehke samal ajal probleemsete kehaosadega harjutusi.
Click to order
Made on
Tilda