Probiootikum GREEN 11+

18.00
See sisaldab elusorganismide ja prebiootikumide 11 liiki unikaalset segu. Segu stimuleerib immuunsüsteemi (nii üldist kui ka mukosaalset immuunsust), parandab soolekeskkonna mugavust ning toetab tervislikku seedimissüsteemi. See toetab soole peristaltikat ning maandab patogeensete mikroorganismide tekkimist. See toetab õiget ja tervislikku seedimist. Vähendab gaase ja kõhupuhitust.

Koostis: Inuliin, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus paracasei, Magneesiumi stearaat (täiteaine), želatiini kapsel

Soovitatav annustamine: 1-2 kapslit päevas. Seda tuleb võtta koos toiduga ning neelata koos vee suure kogusega. Seda saab kasutada regulaarselt ning pikaajaliselt. Soovitatakse seda võtta antibiootikumide võtmise ajal ning pärast seda.

Säilitamine: Säilitada kuivas kohas toatemperatuuril. Hoida otsese päikesekiirguse eest. Hoida külma eest!

Üldised hoiatused: Toidulisand. Mitte ületada soovitatavat päeva annust. Ei sobi alla 3-aastastele lastele ega rasedatele või imetavatele naistele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas! Ei asenda mitmekesist toitumist. Mitte kasutada kui on teada allergiast mingi koostisosa vastu.

Kogus:  30 kapslit

Päritolumaa: Tšehhi Vabariik
Click to order
Made on
Tilda